Chladiaca sekcia

Chladiaca sekcia Lekos poskytuje správne technické podmienky a parametre pre kryštalizáciu čokolády, či už ako sekcia pre chladenie škrupín, alebo ako finálna chladiaca sekcia a pre chladenie rôznych náplní, karamelov a pod.

Lekos ponúka obvykle vertikálne chladiace skrine pre čokoládové formovacie linky, avšak horizontálne chladiace tunely sú tiež k dispozícii. Hlavné funkčné charakteristiky sú:

  • Dostatočne dlhý čas pobytu
  • Nezávisle nastaviteľný a kontrolovaný prietok vzduchu a teplota vzduchu vo viacerých chladiacich zónach v chladiacich skriniach škrupín, krémov alebo finálnych chladiacich skriniach
  • Dôležitosť je kladená na distribúciu vzduchu cez chladiacu zónu s formami
  • Dizajn konštrukcie a dverí zvyčajne umožňuje prístup do ktorejkoľvek časti chladiacej sekcie.
Cooling section

Lekos ponúka aj chladiace sekcie upravené pre existujúce formovacie linky, pre špecifické rozmery foriem, výkony a daný priestor.

mapa

Kontakt

Lekos, s.r.o. Trebišov

  • Kollárova 455
  • 078 01 Sečovce
  • Slovenská republika